Overnatting i Kristiansund

Hoems AS Rom og leiligheter tilbyr smart og rimelig overnatting sentralt i Kristiansund, Møre og Romsdal.

Vi tilbyr overnatting i enkeltrom med god standard og komplette leiligheter.
Hos oss kan du leie rom eller leiligheter for 1 natt eller 1 år – du bestemmer.

Vi har fleksible inn- og utsjekking som er åpent 24 timer i døgnet 365 dager i året.

Våre enkeltmannsrom har alle eget flislagt bad med varmekabler, dusj og toalett, seng, varmeovn håndduk og sengetøy.
Våre leiligheter har alt fra 2 til 7 soverom.

Overnatter du hos Hoems AS får:

– Gratis parkering
– Gratis WiFi og TV
– Nye flislagte bad med varmekabler på hvert rom
– Gratis vasking av klær
– Vasking av rom og rent sengetøy og håndduk
– Sjekk inn og sjekk ut 24 timer i døgnet 7 dager i uken
– Tilgang til komplett kjøkken og stue
– Byens beste rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet

Rent sengetøy og håndduk ligger klart – vi venter på deg.

Alle våre rom og leiligheter har fantastiske rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet. Gode fiskeplasser er en kort gåtur unna. Byens rutebusser passerer nært alle våre rom og leiligheter.

Vi tilbyr overnatting flere steder i Kristiansund, både i sentrum, nært industriområder som Vestbase, OssNor, Dale Industripark – Umoe Sterkoder, Fiskeribasen, GC Rieber Kristiansund, Fortuna Oils med mer. Våre rom og leiligheter er også idielt plassert for korte avstander til idrettshaller og baner, og er et populært overnattingssted for besøkende under håndballcuper som Shell Cup, fotballcuper som Dahle Cup, Enga Cup, Slatlem Cup og festivaler som Tahiti festivalen, Nordic Light festivalen og Marokko Festivalen.
Samt øvrige arrangement i Kristiansund som Operafestukene, Molde fotballskole i Kristiansund og Liverpool fotballskole i Kristiansund.

Vi tilbyr gode løsninger for Studenter, Hybler med gå avstand til Atlanten VGS. Langtids leie med alt av Internett og strøm inkludert midt imellom sentrum og Høyskolesenteret i Kristiansund. Praksis i Kristiansund ? vi tilbyr også gode løsninger for korttidsutleie, med både sentrum og skolenære alternativ. ta kontakt så finner vi løsningen som passer akkurat deg!

Våre rom og leiligheter egner seg særlig godt som smart og rimelig overnatting i Kristiansund når du skal oppleve alt regionen har å tilby.
Gå i historiske Mellomverftet og Vågen, la deg forføre av spennende historier i Norsk Klippfiskmuseum eller ta den verdenskjente Sundbåten fra land til land.
En kort kjøretur fra oss finner du Atlanterhavsveien på Averøy med sine fantastiske broer og den nye svevestien. På veien tilbake kan du stoppe på Bremsnes, plassen der Harald Hårfagre klippet håret etter å ha samlet Norge til ett rike.
Bestig utkikkspunktet Varden, derfra ser du hvorfor øy-byen Kristiansund til alle tider har vært en naturlig trygg havn.Speider du nordover ser du Grip, det vakre fiskeværet med stavkirken og den stolte historien.
Du ser også magiske Smøla, med sin vindmøllepark og idylliske Tustna med sine karakteristiske stabber.

La deg bergta av klippfisk-, opera-, olje- og handelsbyen Kristiansund.
Enkelte kaller byen for Nordens Venezia – ta turen så skjønner du hvorfor!

Kontakt oss i dag for et godt pristilbud og overnatt smart i Kristiansund